spettan

Direktlänk till inlägg 12 december 2010

Nalle Puh-sill

Av spettan - 12 december 2010 14:15


  


1 burk inlagd sill (ca 550g)

½ apelsin, gärna ekologisk

1 dl crème fraiche, gärna lätt

½ dl majonnäs

1 msk honung

½ tsk krossad svartpeppar


Garnering:

dill


Ta upp sillen ur lagen och skär sillfiléerna i bitar om de inte redan är det. Borsta apelsinen och riv av skalet på halva apelsinen. Pressa ur saften.

Blanda saft och skal med crème fraiche, majonnäs, honung och peppar.

Vänd ner sillbitarna.

Låt gärna sillen stå övertäckt i kylskåp ett dygn.


Garnera med dill.


(Sillen håller sig fräsch i kylskåp 4-5 dagar.)


Receptet kommer från www.coop.se


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spettan - 13 juni 2022 16:47


Har inte lagt ut något på länge! Så det blir ett långt sommarlov. Trevlig sommar! ...

Av spettan - 10 maj 2022 18:15


Nordanvindar och duggregn! Hoppas det nappar?

Av spettan - 5 maj 2022 07:24


Tänker på twistband när jag ser det här!

Av spettan - 2 maj 2022 17:16


Virka är något jag inte kan känns inte så viktigt heller för vad skulle jag virka! ...

Av spettan - 30 april 2022 21:15


Tyvärr var den inte öppen.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Gästbok

Sök i bloggen

Spettan

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards