Direktlänk till inlägg 24 januari 2010
75 g peacannötter
2 msk kalhualikör
100 g 75 % mörk choklad
100 g smör
2 1/2 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Hacka peacannötterna grovt.
Smält smöret med chokaden.
Vispa ägg och socker.
Blanda i de övriga ingredienserna och rör om.
Häll i smeten i en smord form.
Grädda i 175° i ca 15-20 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|