200 g pepparkakor 50 g smör 30 g mandelmassa 2 msk glögg
Att rulla i: 100 g Fazer ögon ljus choklad finsmulad pepparkakor körda i mixer 2 msk Fazer ögon cacao
Smula sönder pepparkakorna och blanda med smöret, glöggen och mandelmassa till en jämn deg. Rulla bollar av degen och ställ kallt. Smält fazer ögon ljus choklad i ett vattenbad. Rulla bollarna i den smälta chokladen och därefter i pepparkakssmulorna som blandas med ögon cacao och ställ svalt på ett smörpapper.
50 g smör
30 g mandelmassa
2 msk glögg
Att rulla i:
100 g Fazer ögon ljus choklad
finsmulad pepparkakor körda i mixer
2 msk Fazer ögon cacao
Smula sönder pepparkakorna och blanda med smöret, glöggen och mandelmassa till en jämn deg. Rulla bollar av degen och ställ kallt. Smält fazer ögon ljus choklad i ett vattenbad. Rulla bollarna i den smälta chokladen och därefter i pepparkakssmulorna som blandas med ögon cacao och ställ svalt på ett smörpapper.