spettan

Direktlänk till inlägg 8 november 2009

Klas gravade oxfilé

Av spettan - 8 november 2009 15:04

ca 1 kg fryst oxfilé
Blanda 2 msk socker, 3 msk salt, 2 msk cognac i en låg form.
Putsa filén, låt den ligga på hushållspapper så att den inte är blodig när den läggs i marinaden. Rulla filén i pepparmix och lägg i formen. Låt stå ett dygn. Dela upp filén i mindre bitar som du sedan fryser in. För att få riktigt tunna skivor, skivar du den när den fortfarande är fryst.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spettan - 13 juni 2022 16:47


Har inte lagt ut något på länge! Så det blir ett långt sommarlov. Trevlig sommar! ...

Av spettan - 10 maj 2022 18:15


Nordanvindar och duggregn! Hoppas det nappar?

Av spettan - 5 maj 2022 07:24


Tänker på twistband när jag ser det här!

Av spettan - 2 maj 2022 17:16


Virka är något jag inte kan känns inte så viktigt heller för vad skulle jag virka! ...

Av spettan - 30 april 2022 21:15


Tyvärr var den inte öppen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Gästbok

Sök i bloggen

Spettan

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards