Direktlänk till inlägg 5 juli 2010
2 msk worcestershiresås
3 msk tomatpuré
2 msk whisky
1 msk farinsocker
1 riven gul lök
3 msk olja
Blanda alla ingredienser och koka upp. Låt puttra i några minuter.
Låt sedan svalna under omrörning.
Receptet kommer från Aftonbladet.
Jag brukar byta ut farinsocker mot en kolasås från Farmor Ediths eller lönnsirap. Passar väldigt bra till revbenspjäll.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
31 | ||||
|