Direktlänk till inlägg 12 mars 2010
3 små bananer (måste vara mogna, gärna halvbruna skal)
100 g smält smör
2 ägg
2 1/4 dl socker
3 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
6 msk kaffegrädde
Smält smöret, låt svalna.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda alla torra ingredienser, innan du blandar med äggsmeten, tillsätt smöret.
Mosa bananerna med gaffel och blanda i smeten.
Häll i smörad och bröad form, (istället för ströbröd använder jag råsocker).
Grädda i 175° ca 50 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|