Direktlänk till inlägg 5 juli 2010
2,5 dl oxbuljong
0,5 dl dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
0,5 dl worcestershiresås
1 dl tomatpuré
0,5 msk hickory liquid smoke
1 tsk chilipulver
1 krm chiliflingor
0,5 dl farinsocker
0,5 dl strösocker
Blanda alla ingredienserna i en tjockbottnad kastrull.
Koka upp och låt sjuda 1-2 timmar tills den har tjocknat. Rör om ofta.
Servera såsen till grillmiddagen eller använd den att pensla på köttet mot slutet av grilltiden.
Receptet kommer från Tasteline.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
31 | ||||
|