Direktlänk till inlägg 21 februari 2011
4 hg mandelmassa
4 st ägg
4 msk kakao
2 dl torkade körsbär
1 dl mörk rom
250 g mörk choklad
Låt körsbär dra i rom i ett dygn eller minst 3 timmar.
Smörj en form med löstagbar botten, bröa gärna med råsocker.
Riv mandelmassan grovt.
Blanda ned kakao.
Tillsätt äggen, ett i taget.
Rör i körsbär och rom.
Grädda i 175 ° ca 40 minuter.
Lägg på chokladbitarna på den varma kakan som får smälta.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
|||||||||
|