Direktlänk till inlägg 31 januari 2011
4 portioner - 99 kalorier per portion
4 sjötungafiléer ca 115 g styck
2 1/2 cm färsk ingefära, skalad och riven
2-3 vitlöksklyftor, pressade
1 msk rivet apelsinskal
4 msk apelsinsaft
1 msk soja
1 msk olja
Blanda ingefära, vitlök, apelsinskal och soja i en skål och häll marinaden över fisken.
Täck över formen och låt stå i ca 30 minuter.
Sätt ugnsgrillen på hög värme och klä ett galler med folie.
Låt marinaden rinna av fisken, spara marinaden och lägg fisken på ett grillgaller.
Grilla i 4 till 5 minuter eller tills fisken är genomstekt. Skeda lite marinad över fisken under grillningen.
Serveras med en sallad.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|