Direktlänk till inlägg 4 november 2014
1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl havregryn
1/2 dl linfrö
1 dl vetemjöl
1/2 tsk flingsalt (jag använder svart salt)
1/2 tsk lakritspulver
2 msk olivolja
1 dl kallt vatten
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda alla ingredienserna till en jämn smet.
Bred ut tunt på en plåt, ca 37x25 cm.
Grädda mitt i ugnen i 25 minuter.
Skär i 3-4 cm breda stänger.
Grädda i ytterligare 20 minuter.
Låt svalna på galler och bryt sedan försiktigt knäckebrödet i bitar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 |
18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 |
30 | |||
|