Direktlänk till inlägg 9 juli 2010
Till 4 portioner fläskkött
1 msk senapspulver
1 tsk paprikapulver
1 tsk nymald svartpeppar
1 tsk vitlökspulver
3 msk riven färsk ingefära
1 tsk mald spiskummin
saften från en lime
0,5 dl olivolja
2 msk sirap
Blanda senapspulver, paprikapulver, svartpeppar, vitlökspulver, ingefära och spiskummin i en skål. Häll i limesaft, sirap och olivolja och blanda allt noga. Lägg köttet i en plastpåse och häll på marinaden. Knyt ihop påsen och vänd runt ett par gånger så marinaden fördelas över köttet. Låt påsen ligga i kylen i minst två timmar innan grillning. Vänd påsen lite då och då.
Receptet hittade jag på www.internetkokboken.se, där kan du hitta mycket gott.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
31 | ||||
|